PRAJITURA CU CAPSUNI
Ingrediente
Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 120 gr faina, 1 praf de copt, 10 ml ulei,1 praf de sare.
Crema: 300 gr frisca vegetala, 300 gr capsuni, 100 gr zahar, 2 ml rom, 100 ml lapte, vanilie.
Decor: capsuni si frisca
Crema: 300 gr frisca vegetala, 300 gr capsuni, 100 gr zahar, 2 ml rom, 100 ml lapte, vanilie.
Decor: capsuni si frisca
Preparare
Blatul se obtine dupa metoda generala a blaturilor. Dupa coacere si racire acesta se taie in 2 foi. Capsunile se taie in feliute si se lasa 30 min presarate cu zahar şi rom. Sucul obtinut se foloseste la insiroparea celor doua foi de blat. Frisca vegetala se amesteca cu lapte si se omogenizeaza, la sfarsit se adauga vanilia. Se amesteca apoi cu capsunile si se umple blatul insiropt. Se adauga un strat subtire de frisca deasupra si capsuni. Se portioneaza dupa preferinta.
Servire
Se serveste rece.
No comments:
Post a Comment