PRAJITURA CU BRANZA DULCE SI STAFIDE
Ingrediente
Blat:5 oua, 150 gr zahar, 1 praf de copt, 200 gr faina.
Umplutura:300 gr branza proaspata, 100 gr zahar, 3 oua, vanilie, lamaie rasa, stafide
Bezea: 2 albusuri, zahar
Umplutura:300 gr branza proaspata, 100 gr zahar, 3 oua, vanilie, lamaie rasa, stafide
Bezea: 2 albusuri, zahar
Preparare
Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Umplutura se realizeaza astfel: se amesteca branza proaspata cu ouale, stafide, lamaie rasa si zahar, vanilie si se amesteca pana se omogenizeaza. Blatul se coace in proportie de 90% apoi adaugam deasupra umplutura de branza si se introduce din nou lacuptor. Dupa 10 minute adaugam compozitia de bezea, se mai lasa pana ce devine aurie. Se lasa apoi la racit si se taie cu un cutit ascutit si umed.
Servire
Se serveste rece.
No comments:
Post a Comment